sobota 2. ledna 2016

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

Krásné odpoledne, krásky. Dnes pro vás mám článek, který se za poslední týden v blogové sféře objevil nejvíce. A to s názvem "WHAT I GOT FOR CHRISTMAS", nebo-li "Co jsem dostala k Vánocům".

Tyto Vánoce byli asi trochu zvláštní, nebo nevím. Asi to bylo tím, že sníh se tento rok nedostavil včas a ta správná vánoční atmosféra se ke mě nějakým způsobem nedostala.
Každopádně jsem strávila Vánoce doma u rodičů a až večer po večeři, rozbalování dárků a trochu té pohody u pohádek, jsem odjela k přítelovi, kde jsme si užili Vánoce sami spolu.:-)

A tím hned začínáme u prvního dárku, jménem Pandora. Jestli jste tento rok vyrazili do obchodních domů, kde se malý krámek Pandora vyskytuje. Už jistě víte, že to bylo naprosté šílenství. Fronty, které se táhly několik metrů ven z krámu. Já sama se sestrou jsme kupovali náramek mámě, a lidí bylo jako blázen.
Každopádně co se samotného dárku týče. Od mámy a sestry jsem dostala náramek se psím přívěskem. Název "I love my dog." bylo to nejlepší co jsem pod stromečkem mohla dostat.
Od přítele jsem poté dostala přívěsky dva. A to to nejkrásnější srdíčko a dva v jednom neboli bezpečnostní řetízek. Líbí se mi ten nápad, protože jsem slyšela, že po nějaké době se zapínání otevírá snadno a někdy i samo.


Takže jsem si doma vystavila vánoční taštičky Pandora a je to docela super dekorace, když nevíte co na prázdnou bílou komodu, haha.:-)


Jako druhým dárkem jsem od přítele dostala tento prstýnek, u kterého jsem se rozbrečela, protože mi to přišlo, že už je toho nějak moc. Protože sama vím kolik jeden přívěšek na náramek stojí a vím, že za jeden dal necelé dva tisíce. Tento dárek mi udělal strašnou radost, asi proto že jsem o něm nevěděla, proto to mělo v sobě takové to kouzlo.


Strašně se mi líbila tato bomba do koupele. Bath bomb jsem sháněla dlouho a časem bych chtěla vyzkoušet i ty slavné od značky Lush.:-)


Od sestry jsem dostala věci do koupelny od značky Naturalium. Abych pravdu řekla, o této značce jsem slyšela poprvé a docela mě zaujala. Jejich obaly jsou prostě super, jsou obyčejné s bílou lahvičkou a černým zavíráním. Voní naprosto dokonale, ale ještě jsem je nezkoušela, mám teď v koupelně rozdělané asi 4 sprchové gely, které proste potřebuji dopotřebovat. Poté začnu testovat tuto novinku.
Tento je s vůní maliny.


Druhý sprchový gel je s vůní manga.


A jako poslední tu mám šampon s kondicionérem v jednom, jsem na to zvědavá, protože šampon si dávám na celou délku vlasů od kořínků ke konečkům. Ale kondicionér si dávám jen do konečků a dávám si pozor abych si ho nedala až moc vysoko, neboli ke směru obličeje. Aby se mi vlasy nemastily zbytečně moc brzy.
Každopádně po odzkoušení chystám na tuto, pro mě neznámou, značku, samostatnou recenzi.


Od přítele jsem dostala i kosmetiku. Nejvíce mě nadchnul lak na nehty, můžete se podívat na tyto fotky v tomto článku, kde mám lak nalakovaný už 7 dní a pořád vypadá dobře. Docela mě překvapil, protože většina laků mi nevydrží víc jak 3-5 dní. Navíc na tento jsem nedávala ani top coat a pod lak ani base coat. Jsem překvapená a možná se po stejné řadě v drogerii podívám.:-)


A další sprchový gel do zásoby, haha.:-D


Pod stromečkem jsem našla i balzámek jménem Eos. Není slečna která by ho neznala. Každopádně na to jak známý je, jak je chválený od slečen a jak drahá je to záležitost, mi přijde, že je prostě jen průměrný.
Jsem asi divná nebo jen mám jinou představu toho, co by měla takto malá kulička za pomalu 200 korun, dělat. Ale samozřejmě roztomilé to je, o tom žádná.



Batiste je proslavená jak u nás, tak i po celém světě a to protože jsou prostě tyto suché šampony naprosto nejlepší. Nejen, že mají super obal, ale i samotný produkt se dá vychvalovat do nebe. A tato sláva tomuto výrobku patří, a to právem. 
Jsou různé vůně na různé typy vlasů, ale tento s vůní květin je prostě super! Ještě dobře voní ten s třešňovou vůní, který bohužel neměli, jinak bych sáhla asi po něm.


Co se týče pleti, baví mě produkty, které můžu vyzkoušet. Tuto micelární vodu od BIODERMA jsem už několikrát měla, ještě pár let zpátky co jsem měla problematickou a aknózní pleť. Každopádně mě zajímá, jestli na ní změním názor i po tom co se mi pleť změnila na normální až sušší. Článek o tomto produktu plánuji také.


A jako poslední tady mám super společnici, kterou jsem si vybrala sama a Ježíšek mi jí rád koupil, haha.:-D Hodně mě totiž zaujala tato kniha s názvem "Život smrtí nekončí". Vím, že tato autorka napsala více knížek o posmrtném životě a duchovní stránce. Nějakou dobu se o toto téma zajímám a většina dokumentů a článků mě přesvědčí o to víc, že něco paranormálního tu s námi vážně žije.
Co se týče obsahu, už jí mám rozečtenou a mým tempem tohoto tématu, jí mám přečtenou skoro hned, haha.:-D


To by bylo pro dnešní článek vše, nefotila jsem vám úplně všechno. Např. jsem dostala drahé věci do kuchyně, u kterých nemá cenu je fotit. A jsou tu ještě nějaké maličkosti, které bych si chtěla nechat pro sebe.:-)
Mějte krásný zbytek druhého ledna nového roku.

24 komentářů:

  1. Dostala jsi krásné dárky :) To se Ti ani nedivím, že jsi byla dojatá z takových dárků od přítele
    řasenku od Rimmelu jsem měla a zezačátku mi přišlo, že mi nedělá hezké řasy, ale po delším používání se to nějak změnilo a lidi kolem se mě ptali, jestli mám řasy nalepený, že jsou fakt hezký :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát krásko. Každopádně řasenku jsem už párkrát zkusila a tedy moc nadšená jsem nebyla. Ale jak píšeš, možná se i mě změní názor až jí budu používat delší dobu. Já jsem přeci jen zvyklá na tu mojí od Maybelline.:-)

      Vymazat
  2. Krásne darčeky! :) I <3 my dog sa mi veľmi páči, krásny celý náramok :) od Naturalium by som rada niečo vyskúšala, takže som zvedavá na nejaké recenzie a tvoje dojmy :) Tie obaly vyzerajú naozaj fantasticky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě prvni dojmy napíšu:-) děkuji mockrát!:-)

      Vymazat
  3. krásne darčeky! Batiste som tiež dostala, a už som si ho stihla oblúbiť :)

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám samé krásné dárečky. Pandora leto letí :-) ta tvoje I love my dog se mi hrozně líbí, kdybych si měla vybrat, brala bych právě tuhle.
    Jinak spousta kosmetiky, což žádné holce nesmí pod stromečkem chybět a udělá radost snad každé. Kosmetiku Naturalium hodně vídám na eshopech a blogách ale sama jsem si nic ještě nekoupila. Eos mánii jsem bohužel nepropadla, jak říkáš, výrobej je to průměrný a není třeba kvůli němu radostí skákat z okna :-)
    Suchý šampon bych potřebovala a Batiste je skvělou volbou,já měla tedy jenom malí v cestovní verzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář, málokdo mi odpověděl a napsal svůj vlastní názor na každy výrobek z článku, si skvělá děkuju moc!:-)

      Vymazat
  5. Koukám,že Ježíšek byl bohatý :) Taky mě letošní Vánoce obšťastnila Pandora a když jsem jí šla koupit mamce,čekala jsem hodinu a půl no mě tak bolely nohy :D Ale stálo to za to! Ten prstýnek je hrozně pěkný :) Ty obaly od Naturalium vypadají skvěle,no to mango to bych chtěla :D Batiste je prostě nejlepší a díky Bohu, že už i u nás :) Micelárka od Biodermy mi vůbec nevyhovala.. Na paranormální věci věřím,ale nesmí to jít až do extrémů :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásky moje! Vy jste tak hodný a píšete mi tak milé komentáře! Moc si toho vážím!:-*
      Každopádně o sprchových gelech Naturalium určitě ještě uslyšíte, také mě hodně zaujali.:-)

      Vymazat
  6. Máš opravdu krásné dárky :) Značka Naturalium mě opravdu hodně láká, a proto se už určitě těším na recenzi. Jinak s tím, že eos je takový průměrný naprosto souhlasím :) -L

    OdpovědětVymazat
  7. Tie sprcháče vyzerajú super! Náhodou tento eos presne mám doma atiež musím potvrdiť, že to nie je nič extra za tie peniaze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, také to nechápu, prostě obyčejný průměrný balzám.

      Vymazat
  8. Dostala si krásne darčeky :D ja som tiež dostala EOS balzam ale ten červený a tiež si myslím to čo ty, že je len taký priemerný :)
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  9. Jee to jsou skvělé dárky! Hrozně by mě potěšily ty sprcháče a šampon&kondicionér od Naturalium, protože tahle značka mě už delší dobu strašně láká, ale zatím jsem nic nezkusila. :) Na recenzi se těším! Batiste šampony jsou opravdu nejlepší, s tím naprosto souhlasím. :) A pravdu máš i s tím, že EOS je prostě průměrný balzám. Nedávno jsem ho vyhrála a sice není až tak špatný, ale zázrak to také rozhodně není. Zároveň ale musím přiznat, že ho s nadšením používám každý den, ale to bude spíš díky té vůni. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze určitě bude až dopoužívám ty rozdělané v koupelně.:-) A Eos trošku zklamání, ale je jasné, že ho používat budu, plánuji také napsat samostatný článek.:-) Každopádně děkuji za milý komentář.:-)

      Vymazat
  10. Krásné dárečky :) suchý šampon od Batiste bych také ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, a Batiste určitě doporučuji, je skvělý.:-)

      Vymazat
  11. Značka naturalium vyzerá veľmi dobre, určite sa oplatí niečo také vyskúšať.

    OdpovědětVymazat
  12. Dostala jsi moc pěkné dárečky:) Bioderma je super i mě moc pomohla:) A tu značku těch šampónů - Naturalium - vůbec neznám a dost mě zaujala, takže se těším na recenzi;)

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, jsem velký sběratel taštiček. Nechtěla by jste mi prodat jednu taštičku z Pandory? Teda pokud jí ještě máte a nepotřebujete. Pokud ano, napište mi prosím na email: ChrisBT@seznam.cz. Děkuji. Kristýna

    OdpovědětVymazat